Friday, October 12, 2007

Volunteer at the WP hospital??

Het alweer een poos geleden dat ik een bericht heb geschreven. Niet dat ik geen tijd had! Als je weinig doet, heb je ook gewoon weinig te melden. Haha. Dat valt best wel mee hoor.

Ik heb sinds lange tijd niet zoveel gelopen als hier. Niet dat ik marathon afstanden afleg, maar lopen is toch iets anders dan fietsen. Zij die mij goed kennen weten dat ik het liefst de fiets neem, zelfs al is het maar om naar het einde van de straat te komen. Die reclame NIET LOPEN, past prima bij mij.
Als je geen ander vervoersmiddel hebt dan de benenwagen, dan moet je wel. We hebben wel erg geluk gehad met het weer. Tot gisteren is het elke dag rond de 25-27 graden celsius geweest. Dat is geen verkeerd wandelweertje.

Het voordeel van wandelen is dat je wel overal kunt stoppen om te kijken. Ik heb ongeveer heel White Plains gezien. Een van mijn tussenstops was het White Plains Hospital. Het leek mij leuk om in het ziekenhuis te gaan werken als vrijwilliger. Bij het ziekenhuis aangekomen werd ik hartelijk ontvangen door een vrijwilliger (dat stond op haar badge). Ik werd doorgestuurd naar de balie (vol met vrijwilligers)om mij te registeren. Bij de balie aangekomen schrok ik wel weer even en kreeg een dejavu naar het zeepaardenballet. De balie werd bemand door dames met watergolf en blauwspoelinkjes. Ze leken allemaal op Grandma Jetta. Je weet wel die oma met die dikke bril uit die serie The Nanny?
Toch heb ik besloten om me aan te melden. Wie weet is er op een andere afdeling een vrijwilliger werkzaam die niet uit het geboortejaar 1920 of lager komt ;-) Let's hope so.
Als het goed is wordt er begin volgende week contact met mij opgenomen. Dan moet ik langs komen voor een interview. Daarin kan ik aangeven wat ik wil (patientcare or nonpatientcare).Daarna wordt er een bloedtest gedaan en een tbctest. Als dat allemaal ok is, dan kan ik beginnen. Hopelijk is dat voor 2008!

3 comments:

Anonymous said...

Kan niet wachten tot Rebecca met Jetta's accent terug in Nederland is!

Jen Brannstrom said...

Op zoek naar een goed reclamebureau in Vlaanderen?

Anonymous said...

Formally talking, the curves must be 바카라사이트 differentiable curves within the Euclidean airplane. The ensuing roulette is formed by the locus of the generator subjected to the identical set of congruence transformations. Another guess supplied on the single-zero game is "final", "finale" or "finals".