Friday, October 12, 2007

Zonnig weekend

Afgelopen weekend hebben we een auto gehuurd en zijn we op pad gegaan om de omgeving te verkennen. Jurgen achter het stuur en ik met de kaarten op schoot.Ons doel was om wat garage/yard sales te bezoeken om de laatste leuke accesoires voor ons huisje te vinden. Een garagesale is een rommelmarkt in je eigen tuin of garage.


Langs de grote weg hangen allerlei borden en wegwijzers om je naar die bepaalde garagesale te lokken. Goedgemutst en blij dat ik White Plains ontsnapt was reden we door Westchester County. We zagen een bord met Tagsale en sloegen links af. Meestal volg je de weg tot je weer een bord ziet met aanwijzingen.Toen we dit deden kwamen we geen yardsale tegen. Maar na 3 mile te crossen door de bossen, kwamen we bij het bovenstaande meer uit.
Klik op play om het filmpje van onze route te zien.

We hebben echt garagesale gehopt! Het grappige is dat we steeds weer dezelfde mensen tegenkwamen die ook van sale naar sale hopte. Afdingen, dat vinden die amerikanen maar raar. Ik overblufte de arme verkopers steeds door met een hoopje artikelen aan te komen lopen en te zeggen: i'll take this for $1,-. Het zit niet in ze om tegen te sputteren of om veel te onderhandelen. Haahah die sukkels. De achterbak en de achterbank puilde op een gegeven moment uit van de spulletjes. In de tussentijd hadden we nl.ook nog onze nieuwe huge tv opgehaald bij een collega van Jurgen. Moe en voldaan hebben we onszelf aan het eind van de dag getrakteerd op een hamburger bij Aplebee's.

Klik op de onder staande foto om alle foto's van het weekend te zien. Deze foto

2 comments:

Anonymous said...

Zo kocht ik eens een groot blik golfballen bij een garage sale. Afdingen gaat in Colorado beter en ik mocht een set clubs in een flightcase meenemen voor tientje. Helaas had ik slechts vijf dollar op zak en werd de creditcard niet geaccepteerd. Heb nu dus mooi wel een paar kilo golfballen. Mocht je een setje clubs tegenkomen dan hou ik me aan bevolen....

Leuke roadmovie! jammer dat ie zo kort is ;-)

Unknown said...

Hai Rebecca,

ik was aan het internetten en kwam ineens jouw site tegen. Ik ben Margo Raats en woon sinds vorige week ook in White Plains. Het is nog wel een beetje wennen allemaal, maar dat gaat vast wel goedkomen. Afgelopen maandag is mijn vriend begonnen met zijn stage bij IBM en nu is het aan mij om hier ook wat te vinden. In eerste instantie wilde ik graag een talencursus gaan doen, maar ben nu ook een beetje aan het kijken voor vrijwillegerswerk. Ik was dan ook benieuwd of je inmiddels al begonnen bent en hoe het je allemaal bevalt hier in White Plains. Misschien heb je nog wel handige tips voor ons of leuke to do dingen. Hoop wat van je te horen.

Groetjes Margo

margoraats@hotmail.com