Monday, March 24, 2008

De laatste week is aangebroken


Het is maar goed dat we naar huis komen, want dat bloggen doen we niet zo vaak meer. Dus hoe kunnen jullie dan van onze avonturen op de hoogte blijven?

Dus nu schrijf ik nog snel een bericht met een update van de laatste gave dingen die wij hebben gedaan. En nog gaan doen.

Wat fijn is, is dat wij weg gaan op het moment dat we het het leukste hebben. Ik vind dat altijd goed, want dan heb je een goede herinnering aan je verblijf. Na een half jaartje hebben we ons leventje hier toch wel op de rit. We hebben leuke vrienden en bezigheden. Op Jurgens werk gaat het allemaal heel goed. Wat bezoekers betreft zijn we ook hartstikke verwend. Doordat alles zo leuk is vliegt de tijd voorbij. We zijn beiden blij om naar huis te gaan, maar als we nog een paar maandjes hadden moeten blijven, was dat ook leuk geweest :-)

Ik heb onlangs nog meegedaan aan een workshop taarten bakken. Als je in New York bent, kan ik dat iedereen aanraden. Ik heb de lekkerste Lemon Merengue Pie gebakken ooit! Ook de chocolate-raspberry Pie was een succes.

Het paasweekend was voor ons het laatste weekend hier in the states. We hebben nog even flink geshopt voor Jurgen om onze dollars op te maken. (Ik heb doordeweeks tijd genoeg om voor mezelf te shoppen) Op zaterdagavond hadden wij kaartjes voor Aretha Franklin in the Radio City Music Hall. Het was een geweldige ervaring.

Op paaszondag was het bij ons prachtig weer. Strak blauwe lucht, zonnetje en bijna geen wind. Het was nog wel maar 6 graden, maar toch heerlijk om een wandeling te maken in ons favoriete park: Rockefeller State Park.

's Avonds werden we luxe opgehaald door Jurgen's collega en zijn vrouw. Zij hadden ons uitgenodigd voor een dinnercruise in Manhattan. Heerlijk eten, terwijl je geniet van de skyline van New York. Je ziet alle highlights van the City. Aan het einde stopte we nog even bij the statue of Liberty om daar nog wat foto's te maken. Het was echt de perfecte afsluiting van ons laatste weekend.

Deze hele week werkt jurgen zich nog in de ronte om zoveel mogelijk af te ronden. Gelukkig heeft hij een goede band opgebouwd met zijn collega's, zodat een verdere online samenwerking vlekkeloos zal verlopen. Ik ga me bezighouden met de afronden van onze prive-zaken hier. De inboedel is verkocht en die wordt donderdag opgehaald.De auto doneren we aan een goed doel, dus die wordt vrijdag opgehaald. Mijn uitdaging wordt om al onze bagage in 3 koffers te proppen!!!
Aanstaande vrijdag gaan we met een stel vrienden en collega's een hapje eten en daarna lekker een borrel drinken. (voor sommige een alcohol vrij biertje)

Zaterdagavond worden we gebracht naar het vliegveld om daar afscheid te nemen van dit oh zo gekke maar ook leuke land. Tot over 6 nachtjes!!

1 comment:

Unknown said...

Oke, tot over een paar nachtjes. Ben benieuwd hoelang het duurt voordat jullie het Amerikaanse accent kwijt zijn en weer plat Amsterdams kenne praten!