Tuesday, April 8, 2008

Weer thuis

Zo, we zijn weer thuis! Vorige week zondag werden we op Schiphol onthaald, alsof we celebrities waren. Onze familie en vrienden stonden te juichen met vlaggetjes. Dat is nou eens leuk thuiskomen. De vlucht viel allemaal reuze mee en gelukkig hadden we alle bagage meegekregen.

We konden zondagavond lekker weer in ons eigen huis slapen. De koelkast was gevuld met allemaal lekkere dingen en voor hollandse afbakbroodjes voor het ontbijt was ook gezorgd door Benjamin. Ons huis hadden we verhuurd. Na 2 daagjes flink schrobben was het huis ontsmet en voelde het weer als thuis. De rest van de week hebben we besteed aan het uitpakken van de koffers, dozen naar boven verhuizen. Ook hebben we een babykamer uitgezocht. Met pech langs de weg gestaan met ons autotje, en daarna toch nog door naar Ikea.

We zijn blij om weer thuis te zijn. Ook al zagen we er een beetje tegenop. Nu weer in Amsterdam op de fiets tussen de narcissen en krokusjes, lijkt ons Amerikaans avontuur wel een droom! Je wordt in beslag genomen door de dagelijkse dingen, die weer moeten gebeuren en je went zo aan je oude situatie.

Afgelopen maandag ben ik weer begonnen met werken bij Randstad. Daar had ik hartstikke veel zin in. Een half jaar niets doen is precies lang genoeg. Het is leuk om weer iedereen te zien en je weer nuttig te voelen. Jurgen begint woensdag weer met werken, die moet nog even bijkomen van zijn half jaar hard werken in zijn bezemkast zonder ramen. En dan nog een maandje werken en dan gaan we een weekje naar Gran Canaria. Daar heb ik nu al zin in, om als een hippo op een strandbed in de zon te liggen.

Maar nu eerst.... aan het werk en iedereen die we zo lang niet gezien hebben weer zien en spreken.

No comments: