Saturday, December 8, 2007

The holidays are coming (Jurgen)

Joep!

Kennen jullie die Coca Cola reclame met die vrachtwagens vol met lichtjes? Zo is het nu hier in Amerika. De "Holidays" zijn begonnen! Dat betekent dat alles verlicht is zoals je alleen in Den Ilp zou kunnen verwachten in Nederland. Het is eigenlijk wel heel gezellig. En weet je wat grappig is, de Amerikanen versieren hun huizen met meer stijl dan ons. Alle aandacht wordt eraan besteed. Het weerbericht verteld om het uur wanneer het een goed of slecht idee is om je ladder tegen je huis te zetten. Ons gebouw zit ook gezellig onder de lichies.

Je moet wel ff de radio uit doen en geen televisie kijken om een allesvernietigende kooplust te kunnen onderdrukken :-) Daarom zijn we ook lid geworden van Netflix. Je kan online films in je wachtlijstje zetten, en dan krijg je de DVD's per post (twee per keer). Als je er 1 terugstuurt (port betaald), dan krijg je de volgende uit je wachtlijst. Het sneeuwt bijna elke dag nu, dus we zitten 's avonds lekker een filmpie te kijken (zonder de reclame).

Vandaag gaan we ook een kerstboom kopen. We hebben de allerlelijkste en allergoedkoopste kerstballen van de straat gehaald en bij IKEA gekocht. We gaan proberen om de boom zo kakofonisch koeilelijk te versieren dat het mooi is. We hebben ruimte zat voor een giga boom, dus ik hoop dat we een grote kunnen vinden voor onder de 1.000.000 dollar.

Morgen misschien de Big Apple weer in. Er zijn op dit moment vier keuzes voor vrijetijdsbesteding:
  • Wandelen in ons bos met meer aan het eind van de straat
  • Netflix kijken
  • New York onveilig maken
  • Rondscheuren in onze fantastische Ford
Niets mis mee! Wat we dus echt missen uit Nederland is onze familie en vrienden. Wat een verrassing ;-) Maar het is toch anders als je je het realiseert. Jullie zijn ons echt veel waard!

Hier is nog een filmpje van mij:

En dit zijn mijn nieuwe schoenen:


Smakkerd!

5 comments:

Anonymous said...

Zag ik daar een heuse man in tree?
haha! Lijkt me geweldig al die lichtjes! In NL kun je straat opgeven voor de mooist versierde straat en dan komt Piet Paulusma himself de prijs aan de gelukkige winnaar uitdelen uhu. Maar goed, Jurgen jij hebt al vakantie? Lekker hoor, kun je gezellig met Rebecca leuke dingen doen :-). Maak maar veel foto's!

We mailen
Liefs Yumi

Anonymous said...

Hallo mensjes die mijn moeder stelen met kerst!
Ik heb me helemaal rot gelachen om je boomvideo! Wat een humor! Het lijkt net op de boom van Martin en Tini in de speeltuin ;-) Rebecca haar camera technieken zijn ook byzonder bekwaam ;-)
Graag nog meer van deze video's.. is het overigens ook mogelijk dat ik wat foto's upload op jullie site?

Kusje Krisje

Anonymous said...

Hoi Rebec en Jurgen,
eindelijk weer een berichtje van mij! Ik ga rebec zo een lange mail sturen, want heb al veel te lang niet van me laten horen! Denk wel elke dag aan jullie hoor, mis jullie wel!
Alvast heel fijne feestdagen gewenst en een heel goed 2008!
x marieke

Anonymous said...

Zo te lezen vermaken jullie je prima.
Doe de groetjes aan je (schoon) moeder.

Prettige kerstdagen en een goed begin van 2008
Groetje van Jaap en Gerri uit Frankrijk.

Anonymous said...

Hi! Russel Duke . payday loans