Monday, November 12, 2007

We leven nog!

Het is een hele poos stil geweest op onze blog. Maar hier ben ik weer. Wees gerust met ons gaat alles prima.

Langzaam maar zeker vinden we onze draai in het land van de hamburgers. Jurgen heeft een gave judoclub gevonden waar hij zijn energie in kwijt kan. En ik heb mijn sportschoolvriendinnen, waarmee ik New York City onveilig mee maak! Kijk maar. Hier sta ik met Ana en Hellen bij the Naked Cowboy. Het was ongeveer 8 graden en deze meneer stond daar in zijn onderbroekje op Timessquare te poseren en gitaar te spelen. Not my type of guy, maar toch altijd leuk voor de foto toch? Hihihi

Jurgen en ik proberen 1 doordeweekse avond per week naar the city to gaan. Op 31 oktober was het Haloween. In Manhattan was een grootse parade die van downtown naar uptown ging. We zijn meteen na Jurgen's werk hop in de trein gesprongen. De haloweenparade had veel weg van de carnavals optochten in Limburg en Brabant. Alleen lopen de meiden hier allemaal in van die sexy kamermeisjes en catwoman outfits rond. We hebben zelf zo'n bunny gezien uit Bridges Jones Diary. (Dat ze daar in dr ondergoed op dat feest aankomt als enige) Zelf waren we niet verkleed. Ik had nog ff snel twee maskers gekocht voor het geval we de enige zouden zijn die niet verkleed waren...

Onlangs hebben we een leuke avond gehad in the Bronx. Via the lunchclub meetup kun je je aanmelden om met andere mensen leuke dingen te doen. Oa brunchen, musea bezoeken, uiteten gaan, naar parties of movies. Wij gingen naar het Bronxmuseum toe. Het was een speciale avondopening en het thema was hiphop. Jurgen houdt daar wel van. De andere mensen die er heen gingen leken ons wel aardig. En inderdaad. Zo zie je dat je een hele gezellige avond kunt hebben met 6 complete vreemden. Het museum viel zwaar tegen, het is absoluut geen aanraader. Maar het etentje was heel enerverend. Aan het einde van de avond hebben we wat nummers uitgewisseld en sprongen we weer in onze auto op weg naar huis. Wat heerlijk zo'n auto als het kouder wordt.


Gister hebben we Brooklyn Heights onveilig gemaakt met onze bolide. Na wat rondjes rijden en wat gezoek, vonden we dan toch de leuke hippe buurt en als cadeau ook nog het brooklyn Heightsparc met een prachtig uitzicht over Manhattan en het vrijheidsbeeld.
Brooklyn Heights
Klik op de foto van jurgen voor het webalbum met alle foto's. Binnenkort schrijf ik meer berichten, dat beloof ik.

3 comments:

Unknown said...

Heb je net gemaild, maar blijft leuk om jullie verhalen nog een keertje te lezen!

XXX Yumi

Unknown said...

He Jurgen en Rebecca,

Ik lees nu pas jullie blog! Looking good. Jullie vermaken jullie prima, als ik het zo allemaal lees. Ja stoer he, die cowboy in onderbroek. Die hebben wij ook gezien. Er was toen meteen een trafficjam.

Missen jullie Nederland ook? En wat doen jullie daaro met kerst. Leek me altijd een droom om met kerst in NY te zijn. Wat doe je overdag Rebecca, als Jurgen er niet is? Nou, ik hoop dat alles goed met jullie gaat. Aan de stad zal het niet liggen.

Liefs,
Suus

Anonymous said...

You should do somthink in English too..so I can read ,but able to seen fotos ,Njoy ur days..

Cheers
Sabari