Saturday, September 29, 2007

Dagje New York


Gister zijn we voor het eerst naar the Big Apple gegaan.
Heerlijk op ons gemakje naar de trein en daar hop binnen 31 minuutjes sta je dan op Grand Central Station. De trein ziet er uit alsof hij als TGV gaat fungeren.Vanaf Grand Central Station loop je zo naar Fifth Avenue. Daar aangekomen voelde ik me meteen thuis. Normale mensen en lekker veel winkels en eetgelegenheden.
Het idee was om er een ontspannen dagje van te maken. Dus zijn we maar gelijk een bagelshop ingestapt om lekker te lunchen.We waren allebei nog een beetje kreupel van ons eerste bezoek aan de sportschool, dus liepen we op ons gemakje door naar The Empire State Building. Het uitzicht was geweldig. Volop zon en we hadden 20 mile view. Bekijk de foto's maar op ons webalbum

Onderweg naar Central Parc passeerde we en mega M&M shop. Met allerlei gave M&M dingen. Daar ga ik nog eens terug als ik mijn eigen debitcard heb ;-)

Op Time Square werden we aangesproken door een dude die ons tickets voor de NY comedy club wilde verkopen. Het was dezelfde club als waar Seinfeld werd opgenomen. We zijn erin getrapt en dus stond de NY comedyclub die avond op ons programma.
We hadden ons er beide weinig van voorgesteld. Dan kan het altijd meevallen... gelukkig was dat ook het geval. We moesten net zo hard lachen als al die amerikanen in de zaal. Ze blijken toch wel humor te hebben :-)

Moe en voldaan en ook een beetje aangeschoten van de Cosmopolitan cocktails die ik had gedronken, zijn we weer richting huis vertrokken. Hup weer in de trein met alle provinciaaltjes, die ook weer terug naar hun suburbje gaan om te slapen. En nu is het weekend!

3 comments:

Anonymous said...

Hey lieverds,
Ziet er goed uit! Wat een mazzel met het weer ook.
Ik ben blij dat ik jullie site op het werk kan openen, kan ik jullie avonturen volgen. Super leuk!
Ik ga zo jullie eerdere verhalen lezen. Veel plezier en Jurgen succes op het werk (je moest toch deze week beginnen?).
Liefs,
X
Lies

Anonymous said...

He Jurgen en Rebecca,

klinkt allemaal erg goed. Lijkt mij ook wel wat, zo'n couch-o-lympics. Kunnen jullie nog een beetje de weg vinden met al die rechte straten en zo? Doe de groetjes aan het vrijheidsbeeld!

Groetjes en geniet er van!

Arjen

Anonymous said...

Hé toppers!
eindelijk een bericht van mij! moet de rest van de site nog even bekijken, maar wil jullie alvast heel veel plezier wensen!
Gaaf dat jullie er nu echt zijn!
x, ook van Mars, van Marieke